Casa Seniorilor by Premium Wellness acoperă întreaga arie de nevoi specifice persoanelor în vârstă.

Garanția serviciilor de la Casa Seniorilor by Premium Wellness se bazează pe convingerea noastră că ați ales locul potrivit. Vrem să fiți mulțumiți de decizia dumneavoastră și ne angajăm faţă de fiecare senior şi aparţinător că livrăm nu doar promisiuni, ci o realitate a aşteptărilor create.

Programul şi pachetul de servicii se stabilesc împreună cu reprezentantul legal/senior în urma unei întâlniri cu managerul centrului, în care se detaliază nevoile şi problemele și se crează o ofertă personalizată.

Serviciile oferite sunt în conformitate cu prevederile Grilei naționale de evaluare a nevoilor persoanelor vârstnice.

Datorită faptului că fiecare senior este tratat individual încă din prima zi, costurile se vor stabili în urma unei vizite făcute de familie în cadrul centrului pentru a putea stabili planul personal de rezidență în funcție de gradul de dependență și de serviciile oferite.

În cazul în care se dorește o ședere de scurtă durată, costurile se vor calcula pe zi, fiecare zi considerându-se o zi întreagă.

Tarifele de la Casa Seniorilor by Premium Wellness sunt adaptate în funcţie de programul stabilit pentru fiecare vârstnic împreună cu aparţinătorul. De la prima vizită, împreună cu echipa noastră de specialişti stabilim un plan al şederii seniorului în casa noastră.

Cazare, 1 pers / camera

Unul din cele mai importante aspecte este cazarea de 1 persoană în cameră amenajată modern şi care va crea o atmosferă de confort şi linişte pentru senior.

Masa

Meniul realizat săptămânal cu avizul medicului specialist al centrului, aducând un aport de energie, dar mai ales de sănatate la fiecare masă.

Igiena generală

Se asigură asistenţă în menţinerea igienei generale, acolo unde situaţia o impune. De asemenea, centrul oferă echipamente şi materiale necesare beneficiarilor care au probleme de continenţă, contra cost.

Supraveghere

Seniorii noştri sunt în siguranţă la Casa Seniorilor by Premium Wellness. Locaţia dispune de supraveghere 24/24 şi 7/7 realizată cu ajutorul unei firme specializate.

Administrare medicamente

Beneficiarii primesc medicamente în baza prescripţiilor medicale, cu respectarea normelor legale în vigoare.

Program de menținere a condiției fizice

Ne asigurăm că seniorii noştri au un program de menţinere a condiţiei fizice prin activităţi de mişcare si activităţi în aer liber, sub supraveghere în funcţie de nevoile medicale ale vârstnicului sau după programul personal de odihnă.

Servicii religioase

Aceste servicii religioase sunt asigurate la locaţie, iar o dată pe săptămână vine un reprezentant al bisericii.

Jocuri de societate

La dispoziţia seniorilor este pusă o gamă variată de jocuri de societate. Prin aceste jocuri, vârstnicii îşi satisfac nevoia de a socializa şi interacţiona cu cei din jurul lor.

Servicii medicale

 

• Administrarea tratamentului medical, la indicația medicului specialist geriatru al centrului sau al medicului de familie al beneficiarului.
• Asigurarea continuă a unui medic specialist geriatrie şi gerontologie.
• Asigurarea personalului de îngrijire 24/24 constând în asistente medicale și infirmiere.
• EKG
• Servicii supraveghere și monitorizare parametrii vitali (măsurarea tensiunii arteriale, puls, saturația oxigenului, glicemie) – zilnic, dimineața și seara
• Consultații și monitorizarea stării de sănătate de către medicul specialist geriatru al centrului
• Asigurarea primului ajutor și a serviciului de ambulanță, în caz de necesitate
• Servicii de recoltare analize medicale incluse şi contracost analizele medicale sunt prelucrate şi interpretate de laboratorul cu care centru colaborează
• Kinetoterapie (activitate individuală şi de grup)
• Masaj individual
• Îngrijire escare
• Asigurarea periodică a unor medici de specialitate - cardiolog, psihiatru, dermatolog – colaboratori ai centrului.
• Consiliere psihologică săptămânală

Alte servicii medicale la cerere: Oftalmologie, stomatologie, ORL, reabilitare medicală.