„Anii nu contează! Avem vârsta inimii noastre!”

Luigi Pirandello

Aşa a început POVESTEA NOASTRĂ

Casa Seniorilor by Premium Wellness a fost gândit încă de la început ca un proiect care să ofere o a doua familie celor care aleg să trăiasca la noi. Am conceput fiecare detaliu cu gândul că vârsta senectuții poate fi trăită activ, continuând hobby-urile și pasiunile, cu bucurie, cu demnitate și mai presus de toate, cu o stare de sănătate bună!

Credem cu tărie că la Centrul nostru reușim să facem în așa fel încât înaintarea în vârstă să adauge viaţă anilor nu doar ani vieții!

Am pornit la drum selectând atent fiecare membru al echipei și ne-am asigurat de un aspect foarte important: toți colegii îi iubesc, respectă și prețuiesc pe cei ajunși la vârsta senectuții!

La Casa Seniorilor by Premium Wellness oferim servicii de top și asigurăm o atmosferă de familie iubitoare, protectoare, grijulie. Bunicii beneficiază de îngrijire și asistență medicală asigurată de personalul medical mediu și auxiliar, 24 de ore din 24, precum și de medicul Centrului, specialist în geriatrie –gerontologie, potrivit programului său de lucru.

MOTIVE SĂ NE ALEGI PE NOI

Casa Seniorilor Premium, FAMILIA de dincolo de casă

La noi rezidenții se simt ca intr-o familie iubitoare, unde sunt îngrijiți cu maximă atenție și dincolo de asistența medicală permanentă, ei primesc iubire și respect. Facem totul pentru ca părinții sau bunicii tăi să trăiasca frumos, demn, să se simtă utili și să își mențină cât mai mult timp independența.

SERVICII MEDICALE DE EXCEPȚIE

Sănătatea beneficiarilor este prioritatea noastră absolută! Oferim asistență medicală și îngrijire 24 de ore din 24, cu personal medical mediu care lucrează în ture. Centrul are și medic geriatru care își desfășoară activitatea în baza unui program prestabilit, adaptat nevoilor seniorilor

La centrul nostru ( dotat cu aparat EKG si 2 concentratoare în oxygen a sângelui):

- monitorizam paramentri vitali ( tensiune arterială/ puls/ temperatură/ saturație de oxigen) de cel putin 2 ori pe zi si ori de cate ori este nevoie;
- monitorizam glicemia;
- asiguram ingrijirea si igiena corporala a beneficiarilor zilnic;
- prevenim si nu doar tratam escare;
- monitorizam atent administrarea corectă a tratamentului.

Condiții excelente de cazare

Casa seniorilor Premium oferă condiții de cazare de top! La noi, bunicii sau părinții tăi se bucură de liniște și intimidate căci, toate camerele sunt de tip garsonieră. Acestea sunt mobilate și aranjate așa încat să recreeze atmosfera caldă a unei locuințe de familie. Toate camerele sunt dotate cu paturi și grupuri sanitare adaptate problemelor de mobilitate ale fiecărui beneficiar. Dispunem și de paturi digitale cu saltele antiescară.

Psihologul, asistentul social și kinetoterapeutul sunt angajații noștri, prezenți zilnic la Centru

Rezidenții noștri beneficiază de serviciile de calitate oferite de specialiștii Centrului, în timpul programului lor de lucru.Psihologul, asistentul social și kinetoterapeuții sunt foarte bine pregătiți profesional și au experiență în lucrul cu vârstnicii.

Asistentul nostru social desfășoară activități de terapie ocupațională, atat de grup cât și individual.
Bunicii sunt astfel încurajați să socializeze, fiindu-le stimulată memoria, creativitatea, atenția, și îndemânarea.

Psihologul nostru organizează ședințe de terapie cognitiv -comportamentală și consiliere psihologică, individuale sau de grup, având în vedere că mulți vârstnici suferă de depresie, anxietate, tulburari neurocognitive..

Kinetoterapeuții noștri îi ajută pe bunici să își îmbunătățească atât forța și rezistența musculară, cât și mobilitatea. Rezidenții se bucură de programe complexe care conțin gimnastică, masaj terapeutic sau de relaxare, toate gândite pentru fiecare senior în parte în funcție de problemele medicale ale fiecăruia și în limita toleranței la efort, astfel că suntem bucurosi să constatăm faptul că bunicii care suferă de boli ca Parkinson, Alzheimer, artroze sau care se recuperează după un accident vascular cerebral sau fracturi, fac progrese vizibile spre o stare de sănătate mai bună.

Locația

Casa Seniorilor by Premium Wellness este situată în zona de sud a Capitalei, în sectorul 4, la adresa Aleea Moldoviţa nr. 5. O construcţie amenjată şi organizată după standardele europene în vigoare privind buna funcţionare pentru o asemenea activitate. Complexul se întinde pe o suprafaţă de 4200 mp, este dispus pe patru niveluri şi are o capacitate de cazare de 86 de locuri.

Spaţiul dispune de dotări moderne, un avantaj pe care îl considerăm a fi foarte important. Vârstnicii de la Casa Seniorilor by Premium Wellness beneficiază de facilități precum: sală de cinema, terasă în aer liber, cabinete medicale moderne, sală de masaj/ kinetoterapie, cabinet psihologic, săli de socializare, camere de tip garsonieră cu mobilier/dotări adaptate nevoilor acestora.

Toate spațiile sunt amenajate respectănd detaliile specifice ale domeniului de îngrijire a persoanelor în vârstă. Astfel,fiecare cameră este dotată cu o sonerie fixă, amplasată lângă pat și una mobilă, astel încât rezidenții să poată semnala la orice oră orice problemă. Avem și camere prevăzute cu pat digital și saltea antiescară.Băile sunt adaptate astfel încât și persoanele cu mobilitate redusă sau risc de cădere să fie în siguranță.

Ce ne definește

La Casa Seniorilor by Premium Wellness îmbinăm perfect asistența medicală de exepție cu condițiile de cazare de top și atenția permanentă la orice detaliu legat de beneficiarii nostri.

Sănătatea, siguranța și confortul rezidenților sunt prioritățile noastre zi și noapte.

Profesioniștii echipei noastre fac totul pentru ca seniorii să traverseze acestă periodă a vieții într-o stare psihica bună,să rămână activi, să se simtă utili, să socializeze și să se bucure de hobby-urile lor la fel de mult ca și înainte de a se afla în grija noastră.