„Când îmbătrâneşti, să nu încetezi să zâmbeşti, altfel îmbătrâneşti cu adevărat”

Balzac

Aşa a început POVESTEA NOASTRĂ

În momentul demarării proiectului Casa Seniorilor by Premium Wellness ne-am luat o pauză şi ne-am uitat în jur. La început, desigur, îi vezi pe cei apropiaţi, părinţi, bunici. Ne-am dat seama că îmbătrânirea ar trebui să fie o experienţă, nu o criză, întrucât seniorii sunt oameni care au dorinţe, visează, trăiesc. Aducem acest proiect lângă vârsta a treia apropiindu-ne de fapt de noi înşine peste câţiva ani sau câteva zeci de ani.

A îmbătrâni nu înseamnă să adaugi ani vieţii, ci să adaugi viaţă anilor. Ceea ce înseamnă să trăim în prezent, să ne bucurăm de fiecare clipă, să acordăm atenție fiecărei mici minunății, să o primim ca pe o descoperire purtătoare de viață. Aşa, seniorii noştri îmbătrânesc frumos şi rămân frumoşi în suflet.

La Casa Seniorilor by Premium Wellness ne dorim să oferim nu doar servicii de înaltă calitate, dar mai ales un cadru familial. Seniorii noştri găsesc un loc în care viaţa îi animă, îi conectează la activităţile în care sunt implicaţi, le aduce plăcere şi entuziasm în ceea ce fac în fiecare zi. Interactivitatea creşte pofta de viaţă şi bucuria de a trăi, dar seniorii au nevoie şi de momentele lor de intimitate şi introspecţie la clipele de peste viaţă.

Marea recompensă, căutată, aşteptată, conştient sau inconştient, toată viaţa.

Bătrâneţea este „etapa de viaţă” cea mai completă, cea mai încărcată de semnificaţii, iar îmbătrânirea este singurul mijloc de a trăi un timp dens prin valorificarea experienţei acumulate. Acum se acordă, celor care merită după o viaţă trăită cum trebuie, marea recompensă, căutată, aşteptată, conştient sau inconştient, toată viaţa.

Marea recompensă este înţelegerea a tot ce a fost, este şi poate a tot ce va fi. Înţelegerea şi puterea de a distinge fără ezitare ce merită şi ce nu merită cheltuială de Timp, ce merită şi ce nu merită efort, risc, atenţie, ce este valoros şi ce nu este valoros, puterea de a răspunde marilor întrebări.

Locația

Locaţia Casa Seniorilor by Premium Wellness este situată în zona de sud a Capitalei, în sectorul 4, la adresa Aleea Moldoviţa nr. 5. O construcţie amenjată şi organizată care respectă standardele în vigoare de bună funcţionare pentru o asemenea activitate, pusă în valoare în detaliu de la aspectul exterior, la cele de interior. Complexul se întinde pe o suprafaţă de 4200 mp, este dispus pe patru niveluri şi are o capacitate de cazare de 100 de locuri.

Spaţiul dispune de dotări moderne, un avantaj competitiv important, în care vârstnicii de la Casa Seniorilor by Premium Wellness vor beneficia de: sală de cinema, terasă în aer liber, cabinet medical, sală de masaj, sală de kinetoterapie, cabinet psihologic, sală de socializare, garsoniere de tip junior suite cu mobilier exclusivist, marca „Casa Magică“.

Un aspect important este preocuparea pentru detalii specifice domeniului de îngrijire a persoanelor în vârstă, cum ar fi butoane de panică în băi, spații amenajate pentru terapie, mobilier modern și pat digital cu saltea antiescară în caz de necesitate.

Ce ne definește

La Casa Seniorilor by Premium Wellness încurajăm și asigurăm creşterea calităţii vieţii pentru vârstnicii noştri prin menţinerea unei stări de sănătate, de bunăstare, independenţă şi implicare în activităţi interactive.

Echipa noastră de profesionişti reuşeşte să se apropie la un nivel profund de nevoile şi preocupările seniorilor, oferindu-le o experienţă valoroasă din punct de vedere psihic şi emoţional în această etapă a vieţii.

La Casa Seniorilor by Premium Wellness, îi însoţim pe vârstnicii noştri să îşi onoreze viaţa, să o respecte și să o hrănească, reușind astfel să aibă relații sănătoase și pline de sens cu ei și cu cei din jur.

Viziunea visului

Proiectul Casa Seniorilor by Premium Wellness are în centru său valori care se axează pe nevoia de apartenenţă, de relaţionare, de a avea o viaţă caracterizată de sens şi de demnitate a vârstnicilor.

Profesionalism

O echipă de profesionişti sunt alături de seniori 24/24 timp de şapte zile acordându-le atenţia şi îngrijirea de care au nevoie, acordându-le o experienţă cât mai plăcută, indiferent de nevoi sau de vârstă. Tot ceea ce facem reflectă standardele înalte la care încercăm să ne ridicăm zi de zi.

Respect

Întreaga noastră activitate respectă standardele înalte de cazare şi îngrijire pe care le promitem de la prima vizită atât aparţinătorilor, cât şi seniorilor. Respectăm vârsta, respectăm omul, respectăm să adăugăm viaţă anilor.

Demnitate

Un celebru citat spune că bătrâneţea nu are culoare, numai demnitate. A îmbătrâni înseamnă tot un fel de a învăța, dar a învăța să ne sprijinim pe alte repere, să ne bazăm pe alte resurse, pe un alt imaginar ca să rămânem în viață și cât mai aproape de posibilitățile noastre.