„Anii nu contează! Avem vârsta inimii noastre!”

Luigi Pirandello

Aşa a început POVESTEA NOASTRĂ

Casa Seniorilor by Premium Wellness a fost gândit încă de la început ca un proiect care să ofere o a doua familie celor care aleg să trăiasca la noi. Am conceput fiecare detaliu cu gândul că vârsta senectuții poate fi trăită activ, continuând hobby-urile și pasiunile, cu bucurie, cu demnitate și mai presus de toate, cu o stare de sănătate bună!

Credem cu tărie că la Centrul nostru reușim să facem în așa fel încât înaintarea în vârstă să adauge viaţă anilor nu doar ani vieții!

Am pornit la drum selectând atent fiecare membru al echipei și ne-am asigurat de un aspect foarte important: toți colegii îi iubesc, respectă și prețuiesc pe cei ajunși la vârsta senectuții!

La Casa Seniorilor by Premium Wellness oferim servicii de top și asigurăm o atmosferă de familie iubitoare, protectoare, grijulie. Bunicii beneficiază de asistență medicală la standarde europene 24 de ore din 24 iar activitățile de terapie ocupațională zilnice le stimulează memoria, creativitatea, atenția și le dau o stare de bine pe tot parcursul zilei. Interactivitatea creşte pofta de viaţă şi bucuria de a trăi.

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

Casa Seniorilor Premium, FAMILIA de dincolo de casă

La noi rezidenții se simt ca intr-o familie iubitoare, unde sunt îngrijiți cu maximă atenție și dincolo de asistența medicală permanentă, ei primesc iubire și respect. Facem totul pentru ca părinții sau bunicii tăi să trăiasca frumos, demn, să se simtă utili și să își mențină cât mai mult timp independența.

Managerul este medic geriatru, în permanență în contact cu beneficiarii și echipa

Sănătatea beneficiarilor este prioritatea absolută a Casei Seniorilor Premium. Oferim asistență medicală 24 de ore din 24!

Doamna doctor Mihaela Marinescu este managerul și medicul geriatru al Centrului. Acesta a facut o parte din specializare la un spital de geriatrie din Paris. Competențele sale în cardiologie geriatrică le-a obținut printr-un curs efectuat la Universitatea Paris Sud. Alături de inimoasa echipă medical evaluează atent și monitorizează constant starea de sănătate a vârstnicilor. Însă mai presus de toate, medicul Mihaela Marinescu este un OM cald, iubitor și empatic. Este zi de zi printre beneficiari, le știe toate afecțiunile, îi mângâie, îi hrănește și îi încurajeajă ori de câte ori simte că au nevoie de ea.

SERVICIILE MEDICALE SUNT DE EXCEPȚIE

La Casa Seniorilor Premium asistența medicală este permanentă! Stim cât de mult conează calitatea actului medical și de îngrijire pentru cei care vor sa ii aduca pe cei dragi intr-un centru residential pentru varstnici.

La centrul nostru ( dotat cu aparat EKG si 2 concentratoare în oxygen a sângelui):

- monitorizam paramentri vitali ( tensiune arterială/ puls/ temperatură/ saturație de oxigen) de cel putin 2 ori pe zi si ori de cate ori este nevoie
- monitorizam glicemia
- asiguram ingrijirea si igiena corporala a beneficiarilor zilnic
- prevenim si nu doar tratam escare
- monitorizam atent administrarea corectă a tratamentului.

Condiții excelente de cazare

Casa seniorilor Premium oferă condiții de cazare de top! La noi, bunicii sau părinții tăi se bucură de liniște și intimidate căci, toate camerele sunt de tip garsonieră. Acestea sunt mobilate și aranjate așa încat să recreeze atmosfera caldă a unie locuințe de familie. Toate camerele sunt dotate cu paturi și grupuri sanitare adaptate problemelor de mobilitate ale fiecărui beneficiar. Dispunem și de paturi digitale cu saltele antiescară.

Psihologul, asistentul social și kinetoterapeutul sunt angajații noștri, prezenți zilnic la Centru

La Casa Seniorilor Premium avem asistent social care desfășoară de luni până vineri activități de terapie ocupațională atat de grup cât și individual.
Bunicii sunt astfel incurajați să socializeze și le este stimulată memoria, creativitatea, atenția, îndemânarea.

Absolut necesar este si psihologul, știut fiind faptul că, unii vârstnici au nevoie și de terapie cognitiv -comportamentală și consiliere psihologică, mai ales cei diagnosticati cu depresie, anxietate, tulburari neurocognitive.
La Casa Seniorilor Premium avem psiholog la centru! Acesta desfășoară activitățile de terapie atat în grup cât și individual.

Pentru că unii dintre beneficiari se confruntă cu afecțiuni medicale care le afectează mobilitatea și coordonarea mișcărilor. Centrul nostru are și kinetoterapeut care îi ajută pe bunici să își îmbunătățească atât forța și rezistența musculară, cât și mobilitatea. Rezidenții se bucură de programe complexe care conțin gimnastică, masaj terapeutic sau de relaxare, toate gandite pentru fiecare senior în parte în funcție de problemele fiecaruia. Suntem bucurosi sa vedem ca bunicii care sufera de Parkinson, Alzheimer, artroze sau care se recupereaza dupa un accident vascular cerebral sau fracturi fac progrese vizibile.

Locația

Casa Seniorilor by Premium Wellness este situată în zona de sud a Capitalei, în sectorul 4, la adresa Aleea Moldoviţa nr. 5. O construcţie amenjată şi organizată după standardele europene în vigoare privind buna funcţionare pentru o asemenea activitate. Complexul se întinde pe o suprafaţă de 4200 mp, este dispus pe patru niveluri şi are o capacitate de cazare de 86 de locuri.

Spaţiul dispune de dotări moderne, un avantaj competitiv important, în care vârstnicii de la Casa Seniorilor by Premium Wellness beneficiază de: sală de cinema, terasă în aer liber, cabinet medical, sală de masaj, sală de kinetoterapie, cabinet psihologic, sală de socializare, garsoniere de tip junior suite cu mobilier exclusivist, marca „Casa Magică“.

Toate spațiile sunt amenajate respectănd detaliile specifice ale domeniului de îngrijire a persoanelor în vârstă. Astfel,fiecare cameră este dotată cu o sonerie fixă, amplasată lângă pat și una mobilă, astel încât rezidenții să poată semnala la orice oră orice problemă. Avem și camere prevăzute cu pat digital și saltea antiescară.Băile sunt adaptate astfel încât și persoanele cu mobilitate redusă sau risc de cădere să fie în siguranță.

Ce ne definește

La Casa Seniorilor by Premium Wellness îmbinăm perfect asistența medicală de exepție cu condițiile de cazare de top și atenția permanentă la orice detaliu legat de beneficiarii nostri.

Sănătatea, siguranța și confortul rezidenților sunt prioritățile noastre zi și noapte.

Profesioniștii echipei noastre fac totul pentru ca seniorii să traverseze acestă periodă a vieții într-o stare psihica bună,să rămână activi, să se simtă utili, să socializeze și să se bucure de hobby-urile lor la fel de mult ca și înainte de a se afla în grija noastră.