Casa Seniorilor by Premium Wellness –
cel mai mare centru de îngrijire
pentru seniori din Sudul Capitalei

Casa Seniorilor by Premium Wellness – cel mai mare centru de îngrijire pentru seniori din Sudul Capitalei

-Costul pachetului de bază porneşte de la 165 lei/zi

La Casa Seniorilor by Premium Wellness ne dorim să oferim o îmbătrânire activă şi o viață mai bună oamenilor care ajung la vârsta de argint, iar împreună să dăm „viaţă anilor“ din „actul al 3-lea“. Cazare în condiţii premium, meniu zilnic adaptat la afecţiunile specifice vârstei, asistenţă şi supraveghere medicală permanentă, activităţi şi programe interactive organizate de psihologul centrului, „toiag emoţional“ din partea asistentului social sunt argumente care conving aparţinătorii de la prima vizită de a alege centrul să fie acasă pentru seniorii din viaţa lor.

Cea mai mare locaţie pentru persoanele în vârstă din partea de sud a Capitalei se întinde pe o suprafaţă de peste 4720 mp2, este dispus pe 4 niveluri şi are o capacitate totală de cazare de 100 de locuri. Situat în Bucureşti, sector 4, la adresa Aleea Moldoviţa nr. 5, centrul Casa Seniorilor by Premium Wellness îşi propune să acopere întreaga arie de nevoi specifică seniorilor care de-a lungul timpului au pus preţ pe un anumit standard de viaţă.

Scăderea capacităţilor fizice, psihice, funcţionale, a competenţelor şi resurselor vârstnicului determină apariţia unei game de nevoi specifice: nevoi medicale, nevoia de ajutor din partea altei persoane, nevoia de companie şi interacţiuni sociale, nevoi de asistare psihologică, nevoi de sprijin afectiv şi emoţional. Din aceste considerente, a fost gândit şi proiectul Casa Seniorilor by Premium Wellness ale cărui valori se axează pe nevoia de apartenenţă, de relaţionare, de a avea o viaţă caracterizată de sens şi de demnitate a vârstnicilor.

Datorită faptului că fiecare senior este tratat individual încă din prima zi, costurile se vor stabili în urma unei vizite făcute de familie sau apropiați în cadrul centrului pentru a putea stabili planul personal de rezidență în funcție de gradul de dependență și de serviciile oferite. Fiecare pachet de servicii este personalizat în funcție de condițiile solicitate și de starea de sănătate a seniorului, tariful final urmând a se stabili în urma unei analize socio-medicale aprofundate a viitorului rezident. Costul pachetului de bază pentru o persoană independentă porneşte de la 165 lei/zi şi cuprinde cazare în cameră single cu nivel de confort de 5 stele, alimentaţie, servicii medicale, servicii de îngrijire şi asistenţă, activităţi de agrement.

„La Casa Seniorilor by Premium Wellness ne dorim ca părinţii şi bunicii noştri să se simtă valorificaţi, valorizaţi şi securizaţi. Echipa noastră prin eforturi zilnice îşi doreşte să încurajeze creşterea calităţii vieţii pentru vârstnici prin menţinerea unei stări de sănătate, de bunăstare, independenţă şi implicare în activităţi interactive. Interactivitatea creşte pofta de viaţă şi bucuria de a trăi, dar seniorii au nevoie şi de momentele lor de intimitate drept urmare o caracteristică foarte importantă a complexului nostru o reprezintă respectarea spaţiului personal. Singurătatea şi izolarea au efecte dezastruoase asupra sănătăţii fizice şi psihice a bătrânilor. Aici suntem în familie, înconjuraţi mereu de prieteni şi de un personal medical specializat pregătit să intervină în orice moment“, declară directorul centrului, dr. Mihaela Marinescu.

Serviciile oferite sunt în conformitate cu prevederile Grilei naționale de evaluare a nevoilor persoanelor vârstnice. Partea medicală este asigurată de specialişti cu experienţă care cu profesionalism, dar şi cu atenţie şi grijă asigură suportul de care au nevoie în fiecare zi.

  • Administrarea tratamentului medical, la indicația medicului de familie sau a celui specialist sau de către centru dacă este înscris la medicul de familie cu care colaborează.
  • Asigurarea personalului de îngrijire 24/24 constând în asistente medicale și infirmiere.
  • Tratament perfuzabil, injectabil
  • Kinetoterapie personalizată
  • Recuperare individuală
  • Masaj individual
  • Menţinerea activităţii funcţionale prin activitate fizică regulată
  • Tratare escare
  • Geriatrie
  • Terapie ocupaţională

În cadrul centrului, seniorii mai beneficiază de saloane de îngrijire şi spaţii pentru terapie, buton de panică în camera, sală de cinema, terasă în aer liber, securitate 24h/24.

Pentru a face o rezervare pentru o rudă sau pentru dumneavoastră, puteţi contacta echipa pe pagina oficială de Facebook Casa Seniorilor by Premium Wellness, unde veţi putea beneficia de mai multe detalii sau la datele de contact de pe site-ul https://www.casaseniorilorpremium.ro/.
Casa Seniorilor by Premium Wellness se doreşte a fi un proiect plin de speranţă şi entuziasm pentru fiecare vârstnic care îi va trece pragul.

Alte evenimente

economica.net

11 iun. 2022 @ 12:00 am - 11:59 pm - economica.net Viziteaza-ne pe Facebook! Casa Seniorilor Premium – „Acasă”...

spotmedia.ro

11 iun. 2022 @ 12:00 am - 11:59 pm - spotmedia.ro Viziteaza-ne pe Facebook! Casa Seniorilor Premium, “acasă” pentru...

romaniatv.ro

11 iun. 2022 @ 12:00 am - 11:59 pm - romaniatv.ro Viziteaza-ne pe Facebook! Casa Seniorilor Premium, “acasă” pentru...

anuntul.ro

11 iun. 2022 @ 12:00 am - 11:59 pm - anuntul.ro Viziteaza-ne pe Facebook! 5 recomandări pentru a alege...

evz.ro

08 oct. 2020 @ 12:00 am - 11:59 pm - evz.ro Viziteaza-ne pe Facebook!

TÂRGUL DE CRĂCIUN BUCUREȘTI

30 nov. 2018 - 26 dec. 2018 @ 12:00 am - TÂRGUL DE CRĂCIUN BUCUREȘTI 30 noiembrie – 26...

ANTIQUE MARKET

05 dec. 2018 - 08 dec. 2018 @ 12:00 am - 11:59 pm - ANTIQUE MARKET 5 – 8...

actualitate

31 mai 2018 - 03 iun. 2018 @ 12:00 am - 11:59 pm - actualitate Viziteaza-ne pe Facebook!

business24

31 mai 2018 - 03 iun. 2018 @ 12:00 am - 11:59 pm - Business24 Viziteaza-ne pe Facebook!

ziarul.com

31 mai 2018 - 03 iun. 2018 @ 12:00 am - 11:59 pm - ziare.com Viziteaza-ne pe Facebook!